onsdag 29 februari 2012

Sandra gästbloggar!

Oj vad fort tiden kan gå! Det är sånt här man borde göra, sånt som gör att man känner att livet leker och som man kommer att minnas för alltid. Jag har haft två underbara veckor i Vancouver med Ylva och hennes familj. Det har varit så kul att träffa Ylva igen, tänk att man kan vara så bra vänner fortfarande, trots att vi inte setts på ett halvår! :) Awsome! <3

Jag tycker att Vancouver är en stor stad, med betoning på STOR. Allt är så mycket större. Exempel på några saker som är ovanligt stora:
-Skyskraporna
-Katten Annie
-Ketchupen, mjölkförpackningarna och limefrukterna
-De andra husen på Ylvas kvarter (hur kan någon egentligen behöva ett trevåningshus med typ fem badrum?)
-Bergen
-Glassortimentet :)

Jag skulle gärna berätta allt om våra två veckor, men jag åker om en timme, så jag tror jag överlåter det till Ylva, för nu ska vi äta sushi! Jag skulle vilja avsluta det här gästinlägget med att tacka Ylva, Harrold, Tash och Daniel för att jag fått uppleva det bästa av Vancouver, det har varit ett av mina bästa äventyr i livet och jag kommer att minnas det för alltid! Tur att världen inte är större än att jag kan komma tillbaka och att vi ses snart igen! Och till Ylvas bloggläsare: Ursäkta för att jag hållit henne för upptagen för att hinna blogga lika ofta som vanligt! ;)

2 kommentarer:

  1. Sandra! Tacksam för att du kunde åka och hälsa på dotter Ylva!

    YD

    SvaraRadera
  2. Kul att du åkte dit! Hoppas du startar upp en blogg om jobbet osv i Kebnekaise

    YB

    SvaraRadera