måndag 24 augusti 2009

En annan fjällvandring


Rachel mejlade mig nyss och berättade om en fjällvandring hon och Steve varit ute på nyss. De vandrade i berget Pen Y Fan, i Wales och hade barnen hos deras mormor. Under vandringen hände flera olika saker, här är några:


Rachel och Steve var jättehungriga efter en lång vandring och skulle bara hämta nåt i tältet innan de äntligen skulle äta. När de kom ut ur tältet såg de en räv, som just höll på att äta upp deras middag! Rachel blev livrädd och trodde att den skulle äta upp dem sen och Steve bara skrattade :) De hade lovat att ringa hem på kvällen och berätta att de var okej, men först drack de lite vin och hade de mysigt i skenet från elden. När de skulle ringa märkte de att det inte var någon mottagning. De kom på att det inte var någon mottagning på flera kilometers håll, och eftersom de druckit vin kunde de inte heller ta bilen och ringa. De tänkte att det nog gick bra ändå och la sig i tältet för att sova. Plötsligt så vaknade de av strålkastarna från en bil som lyste in i tältet, de kröp ut och såg en polisbil! Rachels mamma hade efterlyst dem när de inte ringde och trott att de gått vilse, så nu var det flera poliser och letade fter dem!


Just då kändes vandringen som den värsta de upplevt, men i efterhand skrattade de åt allt som hänt! Kanske blir det en tur upp i Pen Y Fan för mig och Sandra i höst också, men då ska vi klara oss bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar