söndag 3 juni 2012

Lørdag i Deep Cove

Efter att ha sovit ut ordentligt på lørdagmorgon var jag och Stine redo før nya æventyr. Eftersom vædret skulle bli rætt fint bestæmde i oss før att ta till Deep Cove och testa stand up paddeling.
Efter en lång bussresa var æntligen framme, problemet var bara att det fina vædret hade bytts ut mot spøregn och åska... Perfekt væder før att bege sig ut på vattnet, not. Vi tog skydd før ovædet på ett mysig kafé och væntade på bættre vædet.
Efter en timme klarnade det upp, och solen kom fram. Tur att det slutade regnade, det hade inte varit så kul att åka buss i två timmar bara fær att ænda hem igen...
På med våtdrækter och så gick vi till uthyrningsstællet. Har ni testat SUP-boards førut frågade mannen med brædorna. Nej, svarade vi. Det ær nog fint ændå sa han. Kan ni åka snowboard? Nej... Surfa då, kan ni det? Ehh...  Det låter super sa han! Hmm... Hur skulle det hær gå? Lagom sækra på att vi klara av brædorna paddlade vi ut på vattnet ståendes på våra brædor. Det var inte alls svårt och vældigt skoj! 
Vi tog inte med någon kamera ut på vattnet, men det var ungefær såhær det så ut. Eller inte :) Det var vindstilla och knappt några vågor (førutom några roliga svallvågor från båtar då) dær vi var.

En rolig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar