torsdag 7 juni 2012

Torsdag

Jag har haft en superdag med lille D idag! Vi har inte gjort något speciellt egentligen, men han har bara varit på så bra humör hela dagen! Nästan inget gnäll alls, utan bara massor av skratt och bus! På morgonen myste vi  ovanligt länge över en god frukost (en vanlig dag kan Daniel vara färdig efter tre minuter, så man får verkligen passa på att njuta en dag när han sitter länge!) 
 Daniel testade min mp4 för första gången imorse. Så spännande det var att musiken kom från hörlurar! Han testade att hålla dem långt borta, så musiken knappt hördes och nära. Oj, vad roligt han tyckte att det var!
Vi gick till lekparken i spöregn. Jag har köpt en ny regnjacka, så jag hade inget emot att testa den i regnet och D gillar vattenpölar, så det var kul ändå! När vi kom hem bakade vi bröd tillsammans, att röra och hjälpa till att hälla i ingredienser är så roligt tycker Daniel :)
 Daniels lilla docka, eller baby som han kallar den, blev väl omhändertagen!
Strax före lunch kom Margot och hennes Daniel hit för playdate. Pojkarna sprang omkring och busade och hade så roligt tillsammans! De jagade varandra uppför trappan och åkte rutchkana ner igen. The best game ever!

Ikväll kommer Stine hit, så dagen kommer också avslutas på bästa sätt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar