torsdag 21 januari 2010

Aiden erkänner...


Aiden kom precis in i mitt rum och berättade en hemlighet. Han är kär i Lottie (Sandras flicka) och vill att jag ska fråga chans på henne åt honom! Så nu har vi ritat en bild i paint som vi ska skicka till henne :)
PS. Berätta inget för Lottie, det ska bli en överraskning!

3 kommentarer:

  1. AAAAAAAH!!! Men vad roligt!!! Jag tror faktiskt att Lottie och Aiden skulle vara jättebra kompisar, de är lite lika på nåt sätt. Båda gillar att dansa, sjunga och Lottie gillar killar som är lite roliga tror jag, Aiden brukar ju flamsa runt ganska mycket :) Jag har sagt åt Lottie att kolla sin mejl, men hon hade inte fått nåt imorse! Spännande spännande! Men igår skrev hon faktiskt en jättefin kärleksdikt till Luke, i hennes klass. Både Ellie och Lottie är kära i Luke, så nu har de båda skrivit kärleksdikter till honom och så får han välja en av dem idag... Så vi får se hur det går! <3

    SvaraRadera
  2. Men ah! Det där var inte skrivet av Lottie, som ni kanske förstår! Hon lånade så klart min dator imorse när hon kollade sin mejl och hon var fortfarande inloggad, så det ser ut som att det var hon som gjorde det ovanstående inlägget!!! :)

    SvaraRadera