söndag 25 september 2011

Point Atkinson Lighthouse

 Idag åkte vi på utflykt till en fyr här i Vancoucer. Vi gick först genom en fin skog med jättehöga träd, ormbunkar och "varning för björn-skyltar". Fast någon björn såg vi inte till, som tur var :) När vi kom fram till havet möttes vi av den här synen:
Point Atkinson Lighthouse
Daniel sitter på en sten och tittar på utsikten. På bilden ser man inte hur hög stenen var, eller att det var ett stup bakomför, men det är nog bara bra att det inte syns :) Något man däremot kan se på bilden är Harolds hand, han stod beredd hela tiden och vaktade Daniel. En pappa kan aldrig slappna av :)
 Molnen, havet, klippan och långt bort Vancouvers skyline. Jag gillar den här bilden, tack Harold
 Den här staden har verkligen allt, till och med en skärgård
Blåsigt vid stranden. Det var många stora kryssningsfartyg som åkte förbi idag, med siktet inställt mot Alaska. Så här förnuftigt var resten av familjen klädd dag, medan jag valde en svalare stil:
Efter en trevlig promenad vid fyren och klipporna, var det bara en sak som fattades för att fullborda dagen... Ett dopp i havet!

2 kommentarer:

  1. ja de va väl klart du skulle bada.. dock ser de små kallt ut, mulet och blåst

    SvaraRadera
  2. Hur mycket sevärdheter finns det egentligen därborta? Och hur många olika platser i världen har du badat på tro? Kul verkar du i alla fall ha varje dag!
    Var rädd om dig vännen säger Farmor och farfar

    SvaraRadera