måndag 7 maj 2012

Första helgen i Maj!

Nu för tiden känns det som att helgen startar redan på torsdagkväll. Stine är nämligen ledig på fredagar, så hon kommer vanligtvis hit för sleep-over på torsdagkväll och då börjar helgen! Som vanligt stannade vi uppe tills det var alltför sent... Men att ligga under täcket på kvällen och prata är bland det bästa!


På fredagen gick vi till lekparken i spöregn, gjorde våfflor till brunch och tog en härlig cykeltur på eftermiddagen. På kvällen lagade vi dansk pyttipanna med sunny side up-ägg, och kikade på film i sängen tills min dator dog :) Mysdag!
Lördag - Hike vid Lynn Canyon!
Balansakt på en stock
Det bästa - vi hoppade från klipporna ner i vattnet! Så härligt!
Barnvaktskväll med hemmagjord pizza och kastrullpopcorn med massor av smör på!
På söndagen gick vi först på gudstjänst nere i kyrkan. Bor man i en kyrka måste man ju testa nån gång, dessutom så spelade H saxofon i kyrkan, och jag ville gärna höra :) Efter det tog vi ner till downtown för att se Anette springa i mål efter hennes marathon. Hon var så snabb så vi missade henne, 3 timmar och 43 minuter sprang hon på - imponerande! Jag och Stine väntade i solen vid mållinjen och såg många utmattade löpare halta/gå/springa/hoppa förbi oss :)
Sen åkte vi hem till Anette, som var oförskämt fräsch och pigg efter racet, och gick ner till floden vid hennes hus i North Vancouver.
Självklart tog vi ett dopp!
Och ett hopp!
Ännu en superhelg med min bästa

1 kommentar:

  1. Vilka fina kompisar du har och roligt verkar ni ha jämt! Glädjande att se! Här lyser solen från en molnfri himmel och all snö är äntligen väck, fast ute i skogen finns den nog kvar på vissa ställen. Ha det hälsar fof

    SvaraRadera