torsdag 26 januari 2012

What a great day!

Det här blir en sånt där löjligt långt inlägg igen, med hur mycket bilder som helst! Men jag tycker att det är så svårt att välja ut en bild, så jag valde ut arton bilder istället... Det är väl inte för mycket? ;)

Idag har vi haft en helt perfekt dag! Blå himmel och solsken gjorde att vi helt enkelt var tvingade att göra en utflykt! Tillsammans med Margot och hennes Daniel bestämde vi oss för att testa Jericho Beach.
 När vi bytte buss gick vi genom en liten park med Kanadagäss i.
 Vi gav gässen några goldfish, fiskformade ostkex, och helt plötsligt hade vi jättemånga gäss framför oss. Ryktet sprider sig snabbt bland fåglar!
 När vi såg lekparken vid stranden blev Daniel så uppspelt, han började prata massa och pekade om och om igen på lekplatsen. När vi nästan var framme lyfte jag ur honom ur vagnen och han sprang fram till lekplatsen! En så glad liten pojke! Varför springer inte ni också, verkade han undra när han vände sig om och tittade på oss.
 Margot och hennes Daniel testar grävskopan
 D är hänförd av utsikten från lekställningen
 Kråkorna försökte stjäla vårt fika, vi fick jaga bort dem från barnvagnarna hela tiden. Jag och Margot sprang mot vagnarna och viftade med armarna och skrek var femte minut, till pojkarnas stora förtjusning :)
 Nöjd pojke knaprar morot
 Alltid skoj att gunga!
 Vi kikar på båtar i hamnen
 Utsikt mot downtown
 Vi gick ner till stranden och klättrade och balanserade på stockar. Förra gången vi var på stranden så kunde inte Daniel klättra upp på stockarna, men nu klarade han det utan problem! Han lär sig så mycket nytt hela tiden!
 Fiskmåsarna slog sig ned på stocken bredvid oss
Daniel hittade ett blåmussel-skal som han använde som spade. Han skopade upp sand från marken och hällde ut den igen, om och om igen. Dagens bästa leksak!
 Alla fyra ;)
 Sötaste lille killen!
 Han har precis börjat vilja hålla handen, så sött!
 Daniel springer mot vattnet! Underbar utsikt vi har, eller hur?
Vågorna fascinerade pojkarna länge

Vi hade en sån härlig förmiddag på stranden, vädret var fint och pojkarna var så lyckliga där de sprang omkring i sanden! Såna här dagar vill jag inte åka hem!

3 kommentarer:

  1. It was a really nice day! We found the best way to enjoy the precious sunny weather :)
    Looking forward to return to beach... to swim!

    SvaraRadera
  2. Här hemma är det SM-vecka och Vinterfestival. Massor med snö och stabila, torra, minusgrader. Dottern gör strandbesök i ett soligt Vancouver. Världen är inte homogen...

    SvaraRadera
  3. blir aldrig för många bilder, alltid lika kul att se hur du bor. En bild säger ju mer än tusen ord säger man ju, så det betyder enorma blogginlägg som gillas starkt av syster uppe i Umeå.

    Kram mia

    PS. ingen bebis än, men det kommer närmre varje dag :-)

    SvaraRadera