onsdag 14 december 2011

Man får väl hoppas att det inte är seriekopplat...

Julstämningen vill liksom inte riktigt infinna sig än. Kanske beror det på bristen av snö? Igår försökte jag, Stine och Amanda bättra på julstämningen genom att åka till den långa hängbron Capilano Suspension Bridge och titta på deras cristmas lights. Det var galet! När vi klev av bussen vid bron blev vi ståendes ett tag och bara stirrade, innan vi kom oss för att gå in på området. Så många ljusslingor har jag aldrig sett förut! Alla träd, buskar och hus var täckta av ljus i olika färger!
 Det var uppställt små julgrupper lite överallt, förberett för fina julfoton. Vi var ju bara tvungna att testa kälken!
 Juldekorerade totempolar, det har jag aldrig sett förut! I och för sig hade jag aldrig sett en riktig totempole innan jag kom till Kanada, så det kan ju vara en del av förklaringen :)
På väg över hängbron
 Jag har glömt att berätta att i lördags när jag och S var på julklappsshopping, så köpte jag en julklapp till mig själv också. Ett par Hunter-boots :) Nu var det ju egentligen inte så väldigt blött och regnigt igår att man behövde stövlar, men jag hade längtat efter att testa dem i flera dagar, så jag tog dem ändå :) Bästa och skönaste (och dyraste) stövlarna jag haft!
 Fler julfoton
 Vi testade trädtopps-banan, dekorerad med ljusslingor. Fint!
 Det måste ha tagit många timmar att täcka det här trädet med lampor
 Stine beundrar julbelysningen, och hängbron i bakgrunden

Det var en rolig kväll! Fast tänk vad mycket ström som måste gå åt till alla de här lamporna! Elförbrukningen i Kanada borde gå upp med många procent under december månad, men tanke på hur hängivnet kanadensarna dekorera sina hus... Hjälpte utflykten att ge oss mer julstämning då? Jodå, det tycker jag nog :)

1 kommentar:

  1. Häftiga bilder! Vi har inte lika många lampor här hemma, men i stället snö. När jag går till jobbet går jag i ett julkort; vita träd, höga snövallar och, som pricken över i, flammande brasor inne på campus. Dock saknar vi dig.

    D

    SvaraRadera