måndag 31 oktober 2011

Happy Halloween

Vilken dag det har varit! Full av roliga kostymer, godis, pumpor och läskigt dekorerade hus!
Barnen på Music with Marnie var så söta  i sina halloween-kostymer. Daniel sitter i mitten av mattan och fångar såpbubblor, han är dinosarie. Världens sötaste dinosarie!
 Efter middagen var det dags att gå ut och fråga trick or treat. I det här huset hade de en rökmaskin, en gående hand på golvet och läskiga ljudeffekter, fast det bästa var kanske att de hade en kille som satt helt stilla på bron, så man trodde att han var en docka, och så helt plötsligt ställde han sig upp, skrämdes och ropade bu!
 Till några hus var det kö:) 
 Vackra höst! Jag och Amanda gick på kvällspromenad och letade efter läskigaste huset i Vancouver. Och jag tror att vi kanske hittade det...
 I en del av trädgården var det fullt av gravstenar, en rökmaskin och läskiga ljudeffekter...
Vid entrén till huset hade de en bar, med ett skelett som bartender och en liten söt flicka vid bardisken. När vi närmade oss flickan vände hon dock huvudet och visade ett jätteläskigt skelettansikte. Usch, vad läskigt det var!
 Här är vi utanför Canucks Place, ett känt hus i närheten. Huset är ett slags tillfälligt hem för familjer till barn som ligger på sjukhus, så det har inte så mycket med ishockeylaget Canucks att göra...Vi plingade faktiskt på och frågade trick or treat, bara för att det kan vara enda chansen att göra det, men de hade tyvärr slut på godis... Fast vi nöjda ändå, för vi fick faktiskt komma in i huset! Kan ni tänk er, vi var i hallen i Canucks Place :)

Min medfarna halloween-kostym vid dagens slut. Efter att ha burit omkring på den lille dinosaurien hela dagen började tejpen lossna lite. Ser ni vad jag var? Granville Street! 

Det var en härlig dag! Tack H och T för att ni visat och delat med er av ännu en trevlig kanadensisk tradition!

2 kommentarer:

  1. Det var en kraftfull Halloween! Det är bara att lagra in i minnesbanken och spara. Nu undrar vi om kanadensarna kan kontra vår Luciatradition, pepparkakor, lussekattor och glögg? Hur är julbordet, finns det sill, köttbullar och Janssons Temptation? För att inte tala om Karl-Bertil Jonssons julafton och Kalle? Du får kanske lära H & T lite också?

    D

    SvaraRadera
  2. Great costume my dear friend!

    SvaraRadera