lördag 1 oktober 2011

På äventyr med Margot

Idag begav jag och Margot oss till en annan stad! Den ligger bara på andra sidan av en vik, och heter (North) Vancouver den också, men en annan stad är det ändå! Det var en rolig dag, många nya saker och ställen att se som vanligt. Och många saker att göra för första gången!
 Första gången i tunnelbanan här för både mig och Margot! Det finns bara några linjer att välja mellan, så folk i allmänhet åker inte tunnelbana, de tar bilen istället, eller möjligtvis bussen. Överhuvudtaget så är detta en bilburen stad. Men vi tog tunnelbanan i alla fall!
Första gången på en "seabus", egentligen kan man väl kalla det båt. Vi åkte från Vancouver till North Vancouver, en resa som tog ungefär tio minuter. Margot tittar ut på utsikten, som var nästintill obefintlig idag :) En dålig dag för att titta på fina vyer, men en bra dag för äventyr!
 Vi tittade på en marknad i North Vancouver och shoppade lite.
 I hamnen med utsikt mot Downtown Vancouver 
Efter att ha gått i ballerinaskor i flera månader, har jag äntligen köpt nya skor, lite bättre lämpade för vädret här. Det har varit lite kallt om tårna på kvällspromenaderna de sista veckorna :)

2 kommentarer:

  1. I söndags gjorde vi en liten utflykt. Vi cyklade till en annan liten stad - Frösön. Vi fikade och njöt av väder och utsikt. När vi stannade till på ett ställe som låg högt hade vi Östersunds skyline i bakgrunden. Vilken stad! Dock blev det inga skor köpta...

    Vancouver ser ut som en väldigt bra second-best-solution. Men nu väntar väl regnperioden?

    D

    SvaraRadera